Löslongering & svala vindar

Vilken natt! Vaknade vid 4 tiden av ett jäkla tutande & sedan kunde jag inte somna om förens 8, men då slocknade jag direkt med frukost i magen 😊

Vaknade 12 & var hyfsat pigg, så vi ruskade igång dagen med lunch & sedan ut till stallet. Prince hade rejsat i hagen då Olivia bytte hage i går & han var kvar på den inre delen & det gillade han inte.

Vi tog iaf Prince & Olivia på en åktur till ARK för lite löslongering. Båda klev på transporten så inga problem att köra dom ihop.

Vi började med Prince & han laddade på från början men jobbade sedan på i ett lugnt tempo i trav & galopp. Han har fått vila 1 vecka nu så han behövde få komma ut & röra på sig.

Olivia var inte lika arbetsvillig i dag, då det kom 2 st på häst & stod precis vid ingången, jobbigt att rida fram i den övre paddocken 😡
Så tyvärr då fick hon inte gå det pass vi tänkt, men hon fick träna på att åka transport en liten bit 😊

Tog & tvättade av hela Prince med Solheds schampo, sedan fick han gå in för att torka & äta sin lucern med morötter.

Stalkissen låg & myste på Prince då jag smorde in honom, hon är bara för söt 😍😍
Varmt & mysigt på Prince rygg.

Nu vill jag att Prince bulor ska försvinna så vi kan fortsätta träna, vi har massor av nytt att jobba med & det nya bettet som ska provas. Hoppas verkligen att han ska gilla det då det är supermjukt & följsamt.

Sov gott 💞

Gillar

Kommentarer