Livslusten kommer sakta tillbaka

Vaknar upp till strålande sol, då känner man att orken är på väg tillbaka efter många månader med baciller & mörker.

Åkte till stallet & möttes av detta i hagen

Hur mysigt hade inte han det där? :)
Fixade stallet & hämtade in honom. Tog ryktstenen & gick igenom hela kroppen, fy tusan vad småhår det släppte & Prince stod & myste under tiden. När jag nästan var klar kom P ut & skulle rida i paddocken så vi red tillsammans. Tog en skogssväng innan vi red till paddocken, men det var så sjukt halt i den så vi lurvade runt lite här & där i skogen istället. Så skönt att vara i skogen med hästarna när det är sånt finväder. Blev både trav & galopp på en övertaggad pålle, shit vad han låg på, han är verklige på G nu :D

Satt & jobbade mycket med min kropp, snipp snapp så drog han upp magen rejält, jag blev upphöjd. Äntligen börjar min kropp fatta vad det är den ska göra & Prince förstår mig.

Jag ska börja med mina nya matvanor den 20 mars, då man kan bli väldigt trött 1:a veckan. Eftersom jag ska på fälttävlansträning nästa söndag vill jag kunna rida i veckan så jag orkar med träningen. Däremot så ska jag redan nu tänka lite extra på vad jag stoppar i mig & fixa klart mat tills jag ska starta.

Har varit ute & glidit efter hundarna på en promenad, så nu är dom nöjda ett tag.

Gillar