Landat hemma

Nu har jag äntligen landat hemma, skjutsade Jennifer till tåget och svängde förbi en vän som satt och solade. Blev kvar i 2 timmar, shortsen åkte av och tröjan likaså, bra med sportbh :) Nu känns det att skinnet fått sig en rejäl dos D-vitamin. I morgon ska jag dit och sola så mina likbleka ben får lite färg för första gången på länge. Det blir ju så att man har långbyxor på sig i stallet för att slippa skador osv, med resultat - likbleka ben :D

Nu hoppas jag att Prince ska hålla sig lugn i hagen i morgon, annars åker han in på boxvila. Vi har kapat av hagen rejält i dag så han inte kan få upp någon fart. Han blev nöjd när ridskolehästarna kom in så han fick sällskap :)
Jag är så tacksam att min älskade <3 Jennifer kan komma ner och hjälpa mig då jag ska iväg till veterinär och på träningar.

Nu ska jag bara ut och skritta på Prince & göra de stretchövningar jag fick av Multihorse + en till som Per visade. Sedan så måste jag alltid massera hans rupterade muskel 4 min innan sadling + varje dag, ställa honom ordentligt åt varje håll då jag rider så muskeln får sträcka ut sig ordentlig.

Det är i alla fall väldigt skönt att få veta vad som var fel & det är därför vi haft så svårt att känna vad som varit fel då det satt i bakknät och han inte var uttalat halt. Prince har oxå high heel syndrom på vänster fram och det + muskelrupturen gör att han får ett kortare steg på det benet.

Vi hade lite tur då vi var färdig på kliniken då Multihorse/ Jossan kom, så hon fick veta vad som var felet & fick se filmen från longeringen


Vår tävlingsplan såg ut så här i början på året då vi var laddade som tusan. Nu hoppas och tror jag att jag, Jennifer & Prince ska kunna åka till Ramsele och Monia på 3 dagars träningsläger i slutet på juli iaf.

25/3 Njurunda 80 cm

29/4 Ridklubben Östjämten 80 cm

30/4 Pay n jump NRF

20/5 Pay n Jump MRF

16/6 Örnsköldsviksortens Ryttarklubb 80 cm?

20/6 Matfors Ryttarförening 90 cm Jennifer

9/9 Matfors Ryttarförening 80 ev 90 cm

30/9 Njurunda 80 ev 90 cm

6/10 Sundsvalls Fältrittklubb 90 cm?

18/11 Timrå Hästsportförening 90 cm?

Där emellan blir det pay m jump :)

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg