Klubbtävling på Timrå Hästsportförening

Hej hopp
I dag var det klubbtävling i Timrå. Prince hade minidamp i transporten mest hela vägen ut, fattar inte vad han sysslar med där bak. Kom fram i tid & gick banan som var lätt.

Red fram ute, han var pigg & med på noterna. Kom in på framhoppningen & där var det hästar överallt, gärna på spåret då man kom i galopp, kändes lite osäker & fick hålla koll åt alla håll. Hoppade fram utan problem, blev en kortare väntan innan vi fick komma in.

Han kändes taggad då vi satte fart, meeeeen så dök det upp en grind & där bromsade han upp o stannade. Fattar inte vad det är han ska stanna för? Vi tog oss iaf runt utan större missöden, jag är nöjd med rundan iaf då jag var lite nervös & Prince känner av det direkt.
Här är den 1:a rundan med 20 fel :D

Till nästa klass var Prince sjukt taggad på framhoppningen, han laddade som bara den. Fick ett skitstopp på grinden igen....han hade ju bara hoppat den 2 ggr före. Hur som helst så är jag nöjd med dagens hoppning, det är vår 2:a hoppning i år så nu kan det bara bli bättre. Nu har jag släppt 60/70 cm & ska bara köra 80 cm nu då det är vad jag ska hoppa framöver. Nu fick jag till rakare sits, då stack armbågarna iväg, det ska inte vara lätt jämt :D
Här är 80 cm rundan

Jennifer var med & filmade så jag kan se vad som händer. Har sån tur att hon vill följa med <3

Gillar