Kiropraktorbesök

Hej hopp.

Idag var det dax för ett besök av en ny kiropraktor som jag länge varit sugen att ta ut till Prince och jag blev inte besviken 🙂 Finn Sandberg heter han.

Jag ville kolla upp Prince då han stått ett tag samt hans headshaking, ovilja att tränsas mm. Jag är ju lite så att jag vill veta orsaken bakom beteenden inte bara behandla symtomen som oftast kommer tillbaka då problemet är kvar och nöter.

Det fanns en hel del på min lilla kille, en nerv var i kläm precis mitt under sadeln, sned i bäckenet - 6 cm s8m visade sig då han knackat lös lite i ryggen. Han var oxå sned i käken samt låst i nacken. Det mest imponerande var att Finn fick hålla i hans huvud och dra till det som var låst. Det är inte någon som fått det förtroende tidigare då han mest spjärnat emot.

Nu har han hagvila i 3 dagar och sedan ska han skrittas ut i 3 dagar så kroppen får känna i det nya.

Vid nästa besök ska även jag och Jennifer få behandling då vi är sneda och vinda från topp till tå.

Då vi var färdig i stallet åkte vi till Grafströms då jag köpte en ny hovolja och pensel. Ska bli spännande att se hur den fungerar och om hovarna slutar spricka 🙂 Blev en hel del surr innan vi åkte vidare till Birsta och Arken då Jennifer köpte mat och jag köpte ben till Minna och 2 borstar till Lisa.

Hovfett från Leovet Hoof Lab med lagerblad och eukalyptus. Ett närande och stärkande hovfett som förebygger sprickor och svaga hovar. Produkten är ekovänlig och innehåller inga parabener, mineraloljor eller petroleumprodukter. Hovfettet absorberas fort och låter hoven andas. 

Innehåller aktiva ingredienser som olja från eukalyptus, lagerblad, kryddnejlika och kokos. En förpackning innehåller 750ml.

Hem för god mat och surr innan Jennifer åkte hem.

Jag och Jörgen tittade på All inclusiv, så kul film 🤣😂🤣😂

Gillar