Kan vi hoppas att det håller i sig nu

hamnade framför tv i går & somnade närmare 3 i natt, vaknade strax efter10 & gosade med de 3 små pälsklingarna som låg bredvid mig. Slog på tv´n tills gubben vaknade, sen blev det snabbfrukost & iväg till stallet. Prince är vansinnigt laddad med bus nu, han ville inte alls gå in, men han fick allt foga sig. Nu är han broddad runt om så han håller sig på fötterna. Ska bli spännande att se om han lyckas undvika alla ruskiga balltramp nu då jag började med de lägsta brodden på 6 eller 7,5 mm. Jag kan berätta att efter att ha stått & grejat med brodd mm i 3 dagar så har jag en hemsk träningsvärk i axlar, rygg & benen. Det gör att jag är ännu mer tacksam att det finns de Hovslagare som jobbar med det, jag skulle aldrig ha pallat med det. Jag mockade & fixade klart allt medan Jörgen fyllde hönätet, vi var klar samtidigt :)
Passade på att köpa kattmat på hemvägen, lilla Fräs kan ju inte svälta "hostar" han är ju liite rund om magen, men det ska det nya fodret få bort.

Fick ett ryck & började möblera om i vardagsrummet, kanske inte så smart då jag kommer att vara död i morgon, men nu är det gjort :)

Snö vid stallet

Jörgen passade på att pimpa trappen med, så nu slipper vi kanske att halka + att den inte blir så kall

Före

Gillar

Liknande inlägg