Kalasväder

Med varma vindar i November tillhör inte vanligheten direkt när man trodde att det skulle bli svinkallt.

Sov som en stock efter gårdagens dans, vaknade halv 11 o åkte på ärenden & sedan till stallet. Döm om min förvåning då boxen var lika fin i dag med, så det var lättmockat. Fixade maten, mocka hagen + några boxar till :) Passade på att ställa iordning sakerna i skåpet då jag bara knölade in dom i fredags o Lördag.
Tog & borstade rent Prince täcke då det var mer lera än textil, tog bara 1 timme.
Åkte till Grafström så dom fick laga en liten skada o så följde det med 2 nya Naf produkter + lite nya saker oxå som en sadelvärmare i lammskinn, sulor, en ny röd blinggrimma till Prince & strålmedel. 1 Naf Ensilage balans - Lös i magen av ensilage? Ensilage Balans är en naturlig formula som hjälper din häst att maximera det näringsmässiga upptaget av ensilage och bibehålla hälsosam mag– och tarmhälsa.

För att bibehålla din häst I absolut perfekt skick, kommer NAFs utbud av matsmältningstillskott för häst, visa sig ovärderligt. De behandlar alla aspekter av din hästs tarmar och matsmältningssystem. Oavsett om du strävar efter att hålla din häst i perfekt utställningsskick, vill hjälpa den att gå ner i vikt eller letar efter stöd till en upprörd, känslig tarm, har NAF en mag-produkt som passar.

1 Slim - Till hästar som verkar leva på luft och som fortfarande är överviktiga. Den självklara lösningen kan tyckas vara att minska deras intag av föda, men detta kan då resultera i att hästen drabbas av vitamin- och mineralbrist. Slim är ett naturligt och smakfullt viktreducerande fodertillskott.

Det tillför viktiga mikronäringsämnen till hästar som står på strikt foderdiet. Den unika blandningen av ingredienser arbetar i kombination med havsextrakt (sjögräs), som stimulerar ämnesomsättningen och tillför det dagliga behovet av vitaminer, mineraler och naturliga antioxidanter.
Utfodras för att främja ett välbefinnande och ge stöd till insulinets verkan och normala blodsockernivåer hos hästar & ponnyer som är benägna att gå upp i vikt. Slim bör utfodras i kombination med en strikt kalorifattig diet och anpassad träning för hästens behov. Optimum bevarar och underhåller ett femstjärnigt hälsotillstånd som maximerar det dagliga intaget av näringsämnen och som optimerar hälsan och effektiviteten hos matsmältningssystemet.

Tror på den då Prince lätt går upp i vikt men inte ner, men jag börjar med magmedlet.
Jag ger NAF´s Optimum Foderbalans nu & är nöjd med den, så det ska bli spännande att se hur de nya fungerar.

NAF´s 5 star Optimum feed balance är ett smakfullt högkoncentrerat fodertillskott i pelletsform, som är sockerfritt. Optimum är utformad för att komplettera en högfiber-, lågkoncentrerad diet eller en diet för tävlingshästen. När daglig utfodring inte behövs, kan Optimum ges direkt ur handen vid utfodringstillfället. Optimum är det perfekta valet för varje häst, allt från familjeponnyn till den högpresterande tävlingshästen. Det är det optimala valet för alla hästar.


Nu börjar det kännas i de stackars musklerna som fick jobba på i går, undra om jag kommer ur sängen i morgon.

I helgen har Jörgen & Stefan varit uppe hos Jennifer o byggt upp vindskyddet, dom har sliti på bra så nu kan Rewir & Hunken gå in o ta skydd :)

Gillar

Kommentarer