Julklappar, julstress, Adhd <3

Tänk vad pengar som rullar till Julklappar nu. Vissa köper som om deras sista dag är kommen & öser ut saker. Själv så försöker vi köpa sånt som ändå behövs & lite som barnen vill ha. Annars så försöker vi köpa det dom vill ha under året då det oxå behövs lite dyrare saker till de aktiviteter som de håller på med.

När barnen var små så önskade vi mest kläder & nån dyrare leksak som blev uppskattad under lång tid. Det blir lätt att dom får för mycket leksaker som dom slutar leka med efter ett tag & då ligger dom bara & samlar damm i en låda.

Det finns så många oskrivna regler om vad man måste göra inför jul. Det ska storstädas, putsa fönster, göra sill, sylta, köttbullar mm. Varför ska det stressas så det nästan blir en hjärtinfarkt? Det är 1 dag det handlar om, inte en vecka. Ta det lugnt, ingen har dött av skitiga fönster eller en liten dammtuss i hörnet & det mesta i matväg finns att köpa färdigt, man måste inte göra allt från grunden om man har mycket annat som tar tid i livet.

Vi har gjort Janson & kålrotslåda, det är allt, vägrar stressa då jag inte klarar av det utan att må skit. Stress är det jag klarar av allra sämst då jag jag tappar minnet & bara virrar omkring :P

Ha ha ha, så typiskt mig, sitter & skriver det här inlägget, kommer på att jag ska smörja mitt nyinköpta begagnade dressyrträns som kom i går, fick tag på ett så snyggt träns till liten peng så jag slog till. Hoppas att han blir fin i det, bild kommer senare. Konstaterar att smörjsvampen är allt för smutsig/fet så den måste tvättas ren, fortsätter med att kasta in duschdraperiet i maskinen & börjar städa i ett skåp :D Sån är jag, bara att gilla läget när det händer.
Granen står fortfarande upprätt, i morse drog Fräs ner ena glittret då jag satt i soffan, lite utstuderat, men vad gör det då paketen & granen får vara i fred än så länge.

Prince har vila i dag & i morgon ska vi åka in till Färsta & hoppa lite. Tog & körde ut ett par kärror skit ur hagen då jag ändå var i farten. Julfint ska det vara hos djuren ;)


Gillar

Kommentarer