Juldagen

Julafton kom & gick med några mindre besvikelser för ena barnet, men i övrigt överlevde vi. Tycker det är så illa att man struntar i att köpa det som önskas utan i stället ge bort gratissaker man får ta på affärer. Vi har iaf försökt att bara köpa sånt till barnen som vi vet att dom vill ha, eller som inte visste att dom ville ha men uppskattades iaf. Gladast blev nog S när han öppnade paketet & hittade en Iphone kartong, han trodde npg att vi slagit in något annat i den, men så vad det inte, det var en Iphone i lådan = Glad son :D Jag fick det jag önskade mig, en 5 - års almanacka så jag kan följa utveckling på grabbarna, valpar mm + Eddy Bloms - En speciell hästbok, en underbart vackert armband av Jennifer. I dag åkte vi ut till stallet närmare kl: 13.00. I dag fick jag rida i dressyrsadeln då vi lämnat in hoppsadeln på kontroll.

Vi tog en tur ner på träningsbanan där vi travade på i lugnt tempo åt båda hållen, avslutade med en liten vänstergalopp i uppförsbacken, tjolahopp sa Prince & la in ett rejält bocksprång :D Det var bara att sakta av & göra om och det gick bättre andra gången. Kan bero på att jag hade sporrarna på mig & kom åt han så precis. Tack gode gud att jag satt i dressyrsadeln, satt som ett smäck i den. Vi avslutade turen med ett kortare pass på ridbanan & tränade vidare på det F gett oss i läxa.

- Jag ska koppla ihop huvud, ben, stortåtramp & låta bli innertygeln vid svängar, det går bättre och bättre då jag tragglar på med att korta o öka stegen i skritt, serpentinbågar med halt på mitten, tänka på att räta upp mig själv *pust* men det är så kul när det ger resultat i ridningen :)

Jag har iaf lärt mig nu att när vi rider ifrån stallet så är det bara att låta Prince gå i sin takt & inte störa genom att försöka styra på yttertygeln då blir han bara störd ochvill inte ett dugg, jan vill skrittas fram som vanligt Nu har jag & Jennifer iaf besämt att vi ska försöka köra in Prince :D De fina julklapparna jag fick av Jennifer
Världens läckraste jultårta & julgodis av min bästa vän Monika

Gillar

Liknande inlägg