Jihaaaa eller oj, några flingor snö

Det har snöat i natt.....ca 1 cm, men det blev iaf lite vitt på marken. Vart är årets vinter? Är det Grinchen som har stulit den?

Hur som helst så var jag smärtfri ryggen i dag, så det gick som en dans att mocka & fixa maten :D
Ska bara tänka på att inte vrida mig då jag kastar i kärran, utan följa med med hela kroppen, då slipper jag få ont.

Tänkte att jag skulle rida på träningsbanan men då vi kom ut på vägen så vek Prince till höger. Tänkte att det skulle vara intressant att se vart vi hamnar om han får bestämma.
Vi kom ner till vägen som går till Laggarberg där vi vände & skulle galoppera uppför backen, fattade galopp å sedan blev det åka av. Fy gröne vad han brallade lös med huvudet mellan frambenen, jag hade fullt sjå att sitta kvar i padden, men fick upp huvudet o kunde fortsätta galoppera uppåt, bröt av på mitten & fattade ny galopp. Tränade på skänkelvikningar tills vi vek in i skogen där vi körde offroad bitvis. Kom ner till den där bäcken & samma visa som vanligt - Vill inte gå över då det är lite mjukt i backen före diket. Han blev så tjurig o ville vända upp i en slänt, men det fick han inte så då gjorde han krokben på sig själv & hamnade på knäna o nosen i backen. Efter många övertalningar så tog den rackarn sats & hoppade ett jätteskutt på 2 m över den lilla bäcken & vek tvärt till höger, så jag hängde utanför honom, med högerbenen som nöp fast i padden & lyckades hålla mig kvar *pust*

Så nära att trilla av som då var det länge sen jag varit med om. Skrittade 1 varv på rundbanan innan vi gick in för stretch o benkoll, inga skador då det var gräs där han knäade. Men då jag spännde mig vid skuttet så knixade revbenet till igen, men inte lika ont som i går. I morgon är jag på G igen utan värk.

Det positiva i dag är att Prince inte varit & hängt på tråden, då det är bra kräm i batteriet nu, he he. Annars så är det som vanligt, jag & Prince trivs i stallet med närheten till skogen & de många ridvägar som finns här. Prince är lite bättre i magen nu, men inte helt bra än.

Gillar