Jävla nätmobbning / uthängning/ lögnare

Jag är så jävla förbannad på ren svenska, på de fega små jävlar som sitter och hänger ut allt och alla i de flesta grupper, till 99% är det tjejer som hoppar på andra tjejer 😡🤬😡🤬

I en grupp har en person frågat om råd ang sitt förhållande i somras. Nu har en tjej kopierat det den personen skrivit och skickat det till hennes kille, WHY???
Njuter man så jävligt av att förstöra andras förhållande?

Sedan har vi de stängda och låsta grupperna där man i många fall inte ens är läskunnig men kör på och attackerar, hittar på nya falska historier mm som resten av gruppen hänger med på, inte EN ENDA KOLLAR UPP FAKTA!! Rätt så jävla imponerande eller hur?
Källkritik = 0

Man skriver ut om saker som man tro
r sig veta, typ andrahands information dvs ca 10% rätt, resten rent jävla skitsnack. Sedan blockar man den/ dem de skriver om och tror att allt är bra.
Att de vågar vara kaxiga och vidriga bakom sin skärm är en sak, men de skulle tamejfan inte våga säga det öga mot öga på den/dom de skriver om.

Så alla ni som är eller varit utsatta av uthängningar, nätmobbing mm - Ignorera dessa personer, de har inget liv, de tycker att ni är sjukt intressanta och orkar lägga ner en massa tid på att tänka på just dig istället för att ordna upp sin egna misär.

Det är så fruktansvärt många människor, unga som äldre som inte orkar mer och tar sitt liv pga av näthat, är det det som är meningen? Blir man tillfredsställd och mår bra när man gör så?

Kan man leva med det, att ha lyckades putta en person över stupet då denne inte orkar mer?

För den som de jävlas med har de inte en susning om hur den personen mår eller om han/ hon klarar av mer skit.

Den personen kanske haft ett helvete i skolan / jobbet / på fritiden, mår kanske redan psykiskt dåligt och den sista spiken i kistan slår någon jävel in som tycker det är så förbannat kul att jävlas med någon på nätet som de inte ens känner, men bara för att tillfredsställa sina egna behov av att trycka ner någon.

Nu har jag sagt mitt och sover med rent samvete.

Gillar

Kommentarer