Jag i en bubbla…..

Så känns det iaf. Känns som jag lullar på i min egna värld med något som känns som hårbollar i halsen. tro på fan om jag håller på att bli sjuk igen. Orkade dra mig till stallet med lite ipren i kroppen så febern höll sig i schakt. Minna fick följa med i dag, men t.o.m hon tvärvägrade till att börja med att följa med ner på träningsbanan, men efter en stund följde hon med.

I dag blev det en lugn tur.........eller nja, en tur blev det iaf & vi fick sällskap av S, men det blev en del trav å galopp. Prince går så mycket bättre med sadeln nu sedan vi la dit fjärilspadden, mycket luftigare steg & han lägger inte öronen bakåt när man kommer med sadeln.
Vi såg iaf ruskigt stora tassavtryck på vägen upp mot skogen, dom såg ut som vargspår, 1 stort & 1 lite mindre, så nu hoppas jag att spåren är kvar i morgon så man kan fota dom.

Prince kändes inte riktigt 100 i kroppen i dag så nu ska jag bara skritta ut några dagar för att se om det släpper eller om Pär måste ta sig en titt på lilla Prince.
Jennifer får väl skritta med på någon av fölmärrarna så jag slipper rida ensam + att dom tycker om att hänga med på en tur :)

Nu ska jag gå & vila så jag blir av med skiten i kroppen :)

Gillar