Inget mer som ska gå åt pipsvängen??

Vilken skitdag, inget har funkat i dag. Kom till stallet o ska gå in & byta skor innan jag tar ut hästarna, men det fanns inga skor där....Dom stod ju kvar hemma innanför dörren 😥Bara att ta ut pållarna i tennisskor, fast det kändes inte säkert ifall nån velat stämpla mina fötter, men det gick bra. Mockar & fixar allt så det är klart. Ska ta in Rewir som inte alls var sugen på det 2 timmar efter han gått ut, så han ställde sig mitt i hagen o där stod han 😡Det var ju inte direkt läge att gå in å hämta honom då jag bara hade tennisskor. Gick iaf in uppifrån i hagen där det inte är geggamojja, fick fast han o sedan gick jag på utsidan hagen o han fick snällt följa med & jag fick ha torra skor 👍Spola ben & borsta av honom, sedan lasta. Han gick in på 2:a försöket, han måste in halvvägs för att kolla läget innan han kan gå på. Mot kliniken med Matilda som var gudasnäll & hjälpte mig med Rewir ❤️❤️ Är sjukt tacksam för att hon fanns där med mig i dag då vi skulle besikta men det blev ett annat utslag. 
Rewir reagerade på lågt böjprov HF, så vi klurade på vad vi skulle göra. Det blev lugnande o röntgen, där veterinären trodde det var en lös benbit. När dom rakade benet rörde han inte en fena, han var så duktig. Dom bedövade kotan & sedan böjdes det om, nu sprang han med swung i steget o var ohalt 👻Nu är han behandlad för kotledsinflammation & ska skrittas 20-30 min/dag. Är sjukt trött själv & skulle behöva en spruta själv för att få bort värken 😥
Då Rewir ska stå inne 1 dygn så var det bara att plocka in Prince som sällskap då Rewir inte kan stå ensam i utestallet. 
Åkte till stallet o mockade rent åt båda vid 18 tiden. Prince trodde han skulle få gå ut, stackarn var redan less på att stå inne, då han inte fick gå ut roade han sig med att rycka mig i byxbenen. Stefan hjälpte mig att hämta vatten åt dom medans jag mockade. 
Min lilla son ville sedan på videoteket & köpa godis. Var lite rädd för att gå in där då dom har dom supersmarriga chokladgodisarna där som jag haft värsta suget på, det är lakrits i mitten, sedan vit choklad & ytterst vanlig choklad. Hade tänkt smaka en, men då jag kom in hade jag inte ens lust att testa nån godis. Det är sjukt vilken karaktär jag har nu, måste ha slagit mig lr nått 😜Äntligen hemma i boxen

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg