Illa

När allt är så mörkt att det känns enklare att dö än att leva.

Jag orkar inte med strul, det ska vara enkelt & begripligt. Förstår mig inte på folk nu för tiden, ska nog bygga en hydda i skogen & flytta dit 😉Jag mår inte bra när jag inte är i stallet, allra helst nu då jag har ridförbud 😭

Visst, jag pysslar med Prince & låter han springa lös i paddocken, men det är något som fattas. Jag vill rida ut & bara vara i lugn o ro & börja hoppa igen.

Har skitmycket i veckan, röntgen x2, sj gymnast, hovis, massage på Prince & lite att ringa.

Idag fick Prince springa i paddocken igen, men då jag inte får springa & glömde longerspöt så lägger han inte i nån högre växel den lilla 🐭🐁 han blir så bekväm & lullar bara omkring, men det bästa är att han verkar ha blåst bort all överskottsenergi, hoppas jag.

Det är en annan som ska hoppa honom på onsdag, en superduktig tjej som rider så mjukt & fint 😍 Ska bli så kul att se en annan ryttare på honom.

Har haft det mysigt i stallet med T, mycket surr & funderingar 😘
Äntligen tog jag tag i sadeln, rengjorde ordentligt med sadeltvål & balsam. Har varit lite slö med rengöringen, men nu är den ren & fin igen, ser ut som ny nu 😻

Blev lite orolig då Prince inte ätit upp sitt lunchö, men han har börjat äta lugnare då det inte är så kallt ute. Då står han & vilar.
Gav han sitt emhö själv innan jag åkte hem så han har att göra då han går in från 20.30 på kvällarna ☺

Har varit ute på en längre sväng med hundarna, det går bra att gå men det gör ont i benet om jag går snabbt.

Gillar