Igår som blev idag

Det blev en lång dag igår. Vi började med att åka ut till stallet på em & fixa klart allt. Tog in Prince & Olivia så dom fick vila. Det skulle komma en intresserad familj & titta på D.

Så Jennifer red bort honom till paddocken där hon red honom i alla gångarter, sedan var det tjejens tur att provrida. Det gick superbra & hon var jätteduktig, lätt avis på hennes sits, den var perfekt. 9 år & så duktig redan, men hon hade en bra lärare i sin mamma. Jennifer red tillbaka till stallet där vi sadlade av & selade honom så de skulle få provköra honom med. Han skötte sig kanonbra & dom blev jätteintresserade av honom.

Vi släppte ut hästarna & åkte hem. Hann bara vara hemma 2 timmar innan Jennifer skulle skjutsa hem en kompis till Kramfors & ville ha sällskap. Så vi åkte hemifrån runt midnatt & kom hem strax efter 04.00. Så sjukt trötta & hungriga, så det blev lite fika innan vi skulle sova.......just det sova var det. Jag var så sjukt trött så jag somnade inte förrens 5.30 & vaknade 10.00 i morse.

Vi skulle åka till SRK & titta på hoppning med Sophie, så vi kom dit strax före 12. Jag fick plocka fram kryckorna då man inte ska belasta benen då man har fått en stor lårkaka, så jag har hoppat omkring på dom idag, Tacksam över att vi fick parkera nära tävlingsbanan så jag slapp gå så långt.

Det svalkade så skönt där vi satt & nu ångrar jag att jag inte tänkte på att a på mig solskydd ( som varje år) svårt med minnet tydligen. i blev kvar till 16 tiden då vi gav upp. Åkte hem & kapade lite träd & klippte lite gräs, inte så smart då det gör ont att gå.

Åkte till stallet då vi hade kvällsfodring, tog in Prince så han fick lite mat & Olivia för sårvård. Prince har inte många bett på kroppen så han slipper eksemtäcket ett tag till. Kollade igenom honom, smorde in småsår & borstade av honom lite, men mest så myste vi.

Nu hoppas jag att jag ska kunna sova i natt då jag har bränt mig rejält

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg