Höstväder med regn & 12°

Började fm med att lämna iväg Akira till den blivande fodervärden, Hon ska vara där 1 1/2 vecka för att se hur det fungerar, att det fungerar med dom & att hon trivs där.

For & handlade inför bakningen, drog sedan igång en pannkakssmet + chokladkaka med vanilj, allt på en gång :D
Så nu finns det mat & fikabröd när vi förhoppningsvis ska till Ramsele. Jennifer dammsög huset under tiden..

Vi åkte till stallet vid 17-tiden, tog in hästarna, mockade hage & gjorde iordning dom. Red iväg till paddocken, Prince var lite seg men Olivia var på tårna. & såg spöken här o där.
Travade fram & började sedan träna på det Jennifer fick göra för Marc - I vänster varv ska han vara ställd inåt & i höger varv ställd utåt. Det gick sisådär från början, men efter ett tag så fick jag till det i både trav & galopp.
Sedan galopperade jag över 2 bommar på en volt med 19 m mellan & varierade galoppsprången allt ifrån 5-7 språng, det tog på både mig & Prince, som fick till några bakutare :D

Dagens lärdom... Rid inte på häst som vilat i 3 dagar då det blåser halv storm! På hemvägen kastade han sig för en presenning på ett tak & en gren som blåste ner så jag knäckte till lillfingret igen, men men det går över fort.

Inatt får Olivia & Prince sova inne då dom somnade på gången, & då dom står ensam i sin hage så kan det vara skönt att få sova ut ordentligt.

Gillar

Liknande inlägg