Höstrusk

Vaknade 7 i morse igen, känns som det börjar bli en vana nu, lite trist väder men vad gör det när bacillerna har lämnat skeppet ;)
Tog det lugnt & fixade med lite småsaker innan jag plockade upp Jennifer vid skolan, inhandla Biopromin till grabbarna & for ut till stallet. Jennifer tog in båda hästarna & tvättade av Rewirs ben som nu tappat alla skorpor & behöver bara mjukgörande/ lökande salva på, under tiden fyllde jag upp byttorna med tillskott mm, så nu har vi allt klart för 8 dagar, gjorde iordning Pau Dárco te som dom hann få i dag oxå.
Men herre jösses vad dom har satt vinterpäls de senaste dagarna, dom är alldeles ludna & snart ser dom ut som björnar :P La på Prince hoppsadeln o kollade så gjorden passade, hoppade upp o bara njöt av känslan av den smalare midjan & underbart mjuka sätet, likaså med dressyrsadeln, jösses vad härlig den är, hade glömt bort hur den kändes ;) Släppte ut grabbarna med regntäcke på så dom slipper frysa i blötan.
Rejsade iväg till en liten hästbutik där vi gick all in :D Ohh my good, vilka underbara saker vi hittade & som råkade följa med oss hem *visslar oskyldigt* + en massa saker vi vill ha!! Åkte ut & röjde igenom alla sakerna i stallet & vi fick med oss en hel säck med schabrak, täcken, + lite annat som ska säljas, så nu håller vi på att lägga upp de sista sakerna i gruppen. Tog en paus för PH & snart ska det sovas men först kolla på Million Dollar listning i NY

Gillar