Höstmurrigt väder

Tog en sovmorgon i morse å kom upp till 10 :)

Åkte iväg mitt på dag på lite ärenden & svängde förbi Ida för att kolla in den nya valpen. Men nått så bedårande så den var helt underbart bedårande.

Blåset ut till stallet där vi fixade iordning vinterhagen, hängde upp hönät i träden & tog in grabbarna för en ridtur.

Jag testade att rida med bettlösa tränset & ridpadden, tränset fungerade inte så bra ute som i paddocken, han ville inte alls vara med på det, så det säljer vi istället.
Vi tog en galopp in i skogen där jag höll på att åka åt pipan, för jädrar vad Prince brallade lös, bara att hålla i sig å driva på så han slutade skutta omkring. Dom fick jobba sig upp för klätterbacken o sen hemåt.

Jennifer fick provrida Prince då han kändes skum i steget o vi kom fram till att båda grabbarna har fått sig en sträckning då dom busat i hagen. Jennifer tog Zeus på en tur i paddocken då han behövde röra på sig. Dom fick gå & äta lite i hagen utanför stallet medans vi tömde vi transporten & for o hämtade lite torrhö, men mer behövs så jag hoppas på positivt besked i veckan :) Jennifer fotade grabbarna då dom fick ett busryck i hagen Dom fick gå ut i sin stora hagen då vi for hemåt :D Ett under att skorna sitter kvar när dom rejsar :P

Gillar

Kommentarer