Höstgrått & + 6

I dag har jag varit flitig som tusan, började med att göra höst på altanen, sen gick jag lös i vardagsrummet där det blev lite fint i fönstren, äntligen :)
Sedan hamnade jag uppe där jag rensade bort en massa skräp, hah hittade b.l.a gamla Höökskataloger från 2008, rensat & sorterar en massa papper som legat huller om buller.

Efter lite lunch så åkte jag & Jennifer till stallet, Minna fick oxå hänga med. Gjorde klart allt o hämtade Prince.
I dag gick jag & Jennifer red då hon skulle få se vägen som går runt stallet, det är en bra bit att gå så jag är helt slut i benen nu. Prince var pigg som vanligt, han har blivit så mycket piggare efter 3 behandlingar. Han måste ha haft djupa spänningar som äntligen kommit loss, nackdelen är att man inte kan sitta & filosofera då man rider längre 😊

När jag släppte ut Prince i hagen så busade han igång Diamond & sen la han sig & rulla så nu är han jordig ända in i skinnet igen..

Så här fin är hans svans då jag har använt Man & svans sprayen. Inte en endaste knut eller tova, man behöver bara dra fingrarna igenom så är det klart 🌟🌟🌟🌟🌟

När jag kom hem så fortsatte jag att röja på vinden, nu är det klart & man kan komma in. Jörgen fick hjälpa mig på slutet då det var lite otympliga saker att flytta på.

Nu glor jag på Halvvägs till himmelen med Akira & Minna, som inte rykt ihop i dag 👍
Ny vecka på ingång, hoppas vi får lite sol nu.

Gillar

Kommentarer

Denise,
Älskar känslan när man får massa gjort 😍
hundlivet.se
Ankibus
Ankibus,
Ja, visst är det underbart 😍
nouw.com/ankibus