Hösten smyger sig sakteligen på

Det var inte direkt varmt i morse, bara 9 grader, brr. För 2 år sedan hade vi frost här i Sundsvall den 24/9. Jag vill ha många fler fina dagar med sol & klar luft så man kan rida torr o varm. Hatar när det ösregnar flera månader i sträck, lera på all utrustning, tappskor på löpande band & iskall in i märgen. Då får det hellre vara fint & uppehållsväder fram tills snön kommer.

Blev iaf en tur till Birsta då sonen behövde lite saker, skitkul att åka dit på en lönehelg :(
Fick ärendena klar snabbt så vi slapp trängas allt för mycket :) Hem med sonen, tog med hundarna & åkte till stallet, där hade jag en mockad box, så jag gjorde bara iordning maten. Jennifer fixade Prince då hon skulle få rida igenom honom lite i paddocken då jag hade ont i kroppen i dag.

Jag busade på med Minna & Akira medan jag väntade på Jennifer, när hon kom i synhåll så fick hundarna springa till henne, men Minna hittade nått intressant mitt på lägdan & fastnade nosandes där medan Akira sprang till Jennifer o följde efter henne till paddocken.

Jennifer fick rida börja skritta & trava över 3 markbommar för att se om han hade bättre koll på sina ben i dag, o det hade han. Efter några vändor så la upp den mittersta bommen på pottor så han fick lyfta på fötterna. Då det gick bra så la jag upp den 3:e bommen på en liggande sockerbit som hon rullade på några gånger i trav o galopp, däremellan jobbade honom lösgjord. Prince hoppade av fint med bakbenen i dag & var superpigg, han skickade iväg baken i en skruvad bakutare då hon skulle fatta galopp igen, så det var tur att hon satt kvar.

Har packat det som ska med på hoppträningen i morgon, så nu kör vi.... :D

Gillar