Höst

Vilket pissväder man vaknade till i går, blåst & duggregn, men som tur var så slutade det lagomt till hoppträningen med Monia för Jennifer & Rewir på Färsta.
Var inga problem att lasta Rewir, bara lite tjafs. Jag lät honom gå på i sin takt, han var nästan helt inne då han backade ut, men då fick Jennifer gå bakom & visa sticken & då knatade han på :D

Monia har så bra & nyttiga övningar varje gång som stärker & tränar upp häst o ryttare. Så bra att stå med & höra vad som ska göra & hur man ska få till det så jag kan hjälpa Jennifer hemma med träningen. Det som var lite lustigt var att vi hade nästan liknande övning hemma i veckan :) Lastningen hem gick utmärkt då han bara knatade på, lustig pålle det där ;) Han fick stå o käka hö medans vi surrade lite med de andra från träningen. Hem & duscha av han & smorde in hans sår på benen. Prince fick en vilodag till då jag inte är bra ännu. I dag har det varit skit med halsen, känns som jag ska kvävas då jag hostar så grabbarna bus fick skutta av sig i paddocken innan dom fick gå ut i gräshagen & beta tills i kväll då Jennifer åker & byter hage på dom. Nu ska jag bara vila mig i form medans Akira är på kurs med Stefan Rewir kan konsten att somna till mellan övningarna :)

Väntar på sin tur
Vila

Gillar

Kommentarer