Hoppträning med vidrig träningsvärk

Jösses vilken träningsvärk jag hade efter gårdagens markarbete. I dag var det inte bara att hoppa upp & rida då armarna värkte värst & sedan resten av kroppen.


Uppvärmningen var lite spännande då Prince troligvis oxå hade träningsvärk, han sparkade bakut & bockade hela uppvärmingen så jag fick intala mig själv att det här blir bra, jag blev inte osäker som förut utan körde på, fick till en sån otroligt skön känsla i galoppen, det var som vi smälte ihop till en. Shit vilket tryck det var i den galoppen, den kommer jag att leva länge på.

Hoppade fram på de olika linjerna innan vi red alla i en bana. 1:a svängen lågt & sedan fick vi välja höjd, jag hade tänkt hoppa 80, men ändrade mig så det blev ca 70/80 cm. Den rundan kändes superlätt, jag fick hoppa om ena linjen med en oxer som låg på 80/85 cm & det bara flöt på.
Är så sjukt nöjd med dagens hoppning, nu känns tävlingsdebuten mycket närmare än någonsin, tack vare mina 3 underbara tränare, Monia, Ulrika & Katarina. Dom är helt underbara & vet precis vad jag behöver nöta på för att bli bättre <3

Hem & slocknade några timmar :)

Nu har vi tagit in hästarna då vi bytte dag då jag var dyngsjuk i början på veckan.

Jag har hämtat ut mina ES schabrak, nu ska vi prova & se vilka han passar i.

Vad har ni för planer inför våren?

Önskar er en härlig helg med fint väder.

Gillar