Hoppträning för Monia 😍

Go' kväll
I dag var det upp & iväg till stallet. Vi var lite sena så det blev full fart, men vi hann göra allt som skulle göras.

Kommer fram på Färsta & börjar rida fram ute, då är grupperna 30 min sen då det var halt på vägen ner för Monia. Vi hann rida fram bra ute så vi kunde starta rätt fort iaf 😊

I dag var det fortsättning på förra träningen, med snäva svängar för att få med bakdelen & styra med kroppen. Klurig övning men kul.

Prince var lite fundersam på ena räcket där det var en mursektion under, men vi tog oss över den tillslut & han hoppade den utan problem sedan.

V hade en liten diskussion vid vattenmattan, men vi tog oss över den med 🌟

Då Prince har backat av de senaste gångerna så var det tvärtom i dag, han jobbade på & bjöd på hinder med bra energi. Jag är så nöjd med dagens träning & kommer att sova gott i natt

I går fick jag hem Prince nya täcke, ett Rambo Ionic. Det blir perfekt att ha före & efter träning.

Rambo Ionic

Nu introducerar vi vår nya "Ionic Therapy"-teknologi! Innertyget är tryckt med en pulveriserad form av kristallen Turmalin. Turmalin frigör negativa joner, vilket medför en ändring av vattnet i hästens kropp, vilket ökar blodflödet till viktiga områden som till exempel musklerna. Detta medför också en ökad nivå av syre till musklerna, vilket hjälper till att rensa ut gifter och slaggprodukter från kroppen. De mest idealiska användningsområdena för din Ionic-produkt är före träning för att värma upp musklerna, och efter träning för att reducera uppbyggnaden av mjölksyra från träningen.

Vad är negativa joner?

Negativa joner är luftmolekyler som har erhållit sig en elektron för att få en negativ laddning.

Vad är Turmalin?

Turmalin är en naturligt förekommande kristall. I pulveriserad form frigör Turmalin en elektrisk laddning vilken konverterar omgivande luftmolekyler till negativa joner.

Rambo Ionic:

- Ökar blodcirkulationen

- Stimulerar metabolismen

- Ökar syretillförseln till celler och vävnader

- Stärker immunförsvaret

- Neutraliserar pH-balansen

- Sänker blodtrycket

- Reducerar gifthalterna i kroppen

• blank polyester insida

Gillar