Hopptävling

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag hade ju tänkt ta lite bilder går när vi fixade med Prince i går kväll, men det blev inte så då fokus låg på Prince & vi hade fullt upp med frisering & packning inför idag.

Vaknade & det blåste rätt häftigt så vi var lite tveksam att åka, men testade iaf. Kom fram i bra tid & hann med det vi skulle göra. Hann se Matildas runda innan det var full fart & fixa iordning Prince. Han var rätt cool fast det blåste rejält, skötte sig på framhoppningen. Det var en superfin runda som fick ett stopp då Prince fokus låg på 3:ans infångare & han hann inte riktigt se hindret & därför stannade. Han hoppade iaf alla hinder utan problem, så nu kör vi på som planerat, vi hoppar 80 cm & Matilda lite högre. I morgon är en ny dag, då ska vi ut & hoppa på Matfors Pay & Jump.

Vi blev kvar & tittade på 1 m klassen då Matilda skulle hoppa 1 m avd B. Det blev oxå en fin runda så i dag var alla nöjda. Enda smolket i bägaren var att Matildas häst fick en spark strax bakom sadeln, har man en häst som sparkas så ska det sitta en röd rosett samt att inte rida för nära. Det kunde ha slutat med katastrof om hästen träffat hennes ben!!!

Hem, fixa stallet & packa inför i morgon, är lite nervöst då jag ska hoppa 80 cm, men det lär gå kanonbra. Nu är det bara 1 v kvar innan jag tävlar officielt, iofs bara 80 cm men ändå, det är ett steg på vägen mot 90 cm :D

​Ha en skön lördag så hörs vi i morgon med nya filmer <3


Gillar