Hoppning för hela slanten i dag

I dag har vi varit & tittat på fälttävlansträning i Timrå, såg väldigt kul ut, med det kändes bra att inte vara med då jag troligtvis fått ännu ondare i tummen då jag inte vet hur Prince reagerar på fasta hinder, fast det fick jag iaf senare.

Vi tog en lyxlunch på grillen i Sörberge & åkte sedan till stallet. Inte lika varmt i dag, bara runt 0 -1 grad så jag var påpälsad.

Fixade allt lite snabbt & red till paddocken. Jag vämde upp & sedan fick Prince gå över vår vattenmatta som bara var 20 cm djup. Han var lite misstänksam men jag gick över 1 gång åt varje håll, red på en volt & på mattan igen, till slut så kunde jag trava över mattan åt båda hållen då han hoppade över den, då la vi upp en låg bom.

Det gick kanonbra, så vi la upp bommen på 60 cm det gick bra från ena hållet trots ett hopp i nästan slowmotion. Bytte varv & då höll jag på att åka av då han tvärkastade sig till vänster. Sänkte & då hoppade utan problem, höjde & det gick bra igen. Lite synd att tummen fick en smäll igen då han tvärnitade, men vi tog oss över vattenmattan & det var det viktigaste i dag. Det var väldigt klumpig känsla att hoppa med vinterjackan, så nu är årets 1:a hoppning ute avklarad :)

I morgon är det skoning & förhoppningsvis sista svängen med broddar för i år :)


Gillar