Hoppning

I dag hoppade jag & Jennifer lite inför söndagens Pay & Jump. Prince var laddad till tusen & såg spöken i varje buske, så det var bara att vara beredd på sidoskutt 😊

Jag testade det nya bettet i dag, ett mjukt rakt Beris Flippanbett, Prince var hur nöjd som helst med det & lyssnade superbra, så det ska jag hoppa med nu.

Jag började hoppa på 50cm, sedan höjde Jennifer lite eftersom, men jag visste inte vilken höjd det var. Fick till fina språng & efter det sista då det var lite högre så avslutade jag då det kändes så bra. Då låg det på 80 cm, dvs nytt rekord för mig. Nu är jag sjukt taggad inför hoppträningen som börjar 25/9

Jennifer började hoppa från 80 cm & jag höjde upp till 1 m, sänkte sedan till 80 så han fick avsluta lite lägre. Vi hoppade bara lite för att känna av honom inför helgen.

Han känns lite annorlunda nu efter massagen i måndags, han är smidigare & har fått lite mer energi (Läs bus) i kroppen. Inte då konstigt då han hade en hel del spänningar som bidrog till lite ömma bakknän.

Jennifer & Prince

Gillar