Hoppning

Vaknade upp med tryck över bihålorna & värk i ljumsken. Hatar att få ont i ansiktet, har det inte släppt tills i morgon blir det V-C igen..

Hur som helst så åkte vi ut till stallet på em, trodde inte jag skulle klara av att rida alls, men det gick bra så länge vi skrittade. Vi red till ARK för Jennifer skulle hoppa Prince lite innan Moniaträningen på Söndag. Blev sjukt imponerad över hur Prince tar sig an hindret med ett sug som han inte haft tidigare & Jennifer som fick honom dit :) Han hoppade lite stort 1:a gången, men sedan så rättade han till sig & hoppade inte lika högt utan fokuserade på den höjd som var & taxerade fint.
Skulle filma men då la mobilfan av, var väl inte tillräckligt varmt ute ( Iphone skit ) Medans jag skrittade Prince så hoppade hon Zeus som blev taggad som tusan, han hoppade lätt 1m över krysset. Då vi inte hade pannlamporna med oss så red vi hem i mörkret, lite spännande då man inte såg ett smack ;) Tog in Rewir för tvätt av benen, ut med han o hö i hagen & sedan hem för middag Nu vila så bacillerna försvinner & sedan PH ;) Lägger in 2 bilder från September i brist på bilder från i kväll

Gillar