Hm, ja så kan det gå eller?

Ja, mycket ska man höra innan örona faller av!!!
Min Jennifer blev utkörd från ett ställe i Torsdags utan vettig förklaring. Människan - Å hade tydligen handlat på eget bevåg...eller hur!! Då borde hon sagt till Jennifer direkt iställer för att ropa Jennifer in i omklädningsrummet och vänta på att nån skulle svara. Vi skulle prata med - G som skulle ha informerat Jennifer om varför hon inte fick stå med våra vänner inomhus. Ringde upp ägaren - G i går och ville veta på vilka grunder Jennifer blev utkörd. Det hade hon som sagt inte en aaning om, det hade - Å gjort på eget bevåg......hmmmm. Det måste vara ett missförstånd sa - G, då det handlade om att dom som är installade ska köra ut obehöriga ur sadelkammaren då det försvunnit saker vid träningstillfällen.

Iaf så handlade det om att man anklagar / sprider en massa osanna rykten om Jennifer för att ha varit i - G´s sadelkammare i sommras under 20 min letandes efter en toalett! Finns vissa saker som säger emot dom.

1. Jennifer ska då ha åkt buss själv till G för att leta efter en toalett, då hon inte hade körkort då - Why?? 2. Vi har haft hästar i sjukhage hela sommaren & har då inte haft behov att vara på dennes gård för att träna eller annat ärende. 3. Om man ser någon obehörig på fel ställe, oavsett vem, tar man då tid på människan eller konfronterar man den direkt?? 4. Varför skulle Jennifer fråga vart toan var då hon haft praktik på detta ställe??? En sak är då säker att på det jävla stället sätter vi inte en fot igen, ever never. Vi lägger inte mer energi på det som hänt utan lägger det bakom oss och hoppas på Karma :D

Vi sitter & funderar på vilken klubb vi ska bli medlemmar / tävla för under nästa år, finns lite att klura på.. I går blev det en sen kvällstur med 4 travintervaller, mer hann vi inte då det blev kolsvart & vi inte tänkte på att ta på oss pannlamporna, hi hi I dag var vi ut & tittade på Långtygling 1 timme innan vi fick åka hem, jag p.g.a ryggsmärtor som inte pallade att sitta på en stol. Fick iaf se 2 ekipage :) Grabbarna fick vila i dag & dom stod i sitt hästgarage/ vindskydd och mumsade hö då vi lagt in det där för att slippa leran ute Grabbarna fick vila i dag & i morgon ska vi ut på tur :)

Gillar