Hjärnspöken

Go söndag.
Hoppas ni haft en bra helg. Har ni fyndat något under veckan, kanske bra och ha, julklappar eller något ni bara måste ha?

Jag har fixat lite julklappar eller snarare rätt många. Milton har oxå fått lite nytt in - vad det är kommer upp här sedan.

Vi har fint Stockholmsbesök i form av en liten herre på 4 ben. Det är en lunnekille som vi ska passa from nästa år då hans matte flyttar upp hit och han vill inte vara ensam på dagarna. Han är en mysig kille som tydde sig till Jörgen direkt ❤

Annars så åkte jag till stallet och hängde med I och K på en lugn tur på travbanan.

Jag fick lite bus då vi travade lugnt, jag råkade ge galoppskänkel/ kom åt honom, Milton körde bakutare i varje språng, jag höll i mig, längde tyglarna och ökade farten 🤣🤣

Red in i paddocken då jag ville jobba lite extra. Jag höll mig på ena halvan då det var en till inne som jobbade för hand.

Jag började med att göra volter i varje hörn i skritt och sedan i trav, precis som U lärt mig. Travade in i volten, saktade av och upp i trav igen. Milton jobbade på jättebra. Det var perfekt att ha 1/2 banan, då fick jag verkligen planera mina vägar och hålla koll på bogar och bakben.
Red sedan på en åtta där jag satt ner på vänster fram 5 och höger 2, varierade hela tiden för att aktivera hans höger bakben som jag fick i uppgift av ET.
Jag var så nöjd med min ridning och med Milton som jobbade på så bra.
Avslutade med galopp i båda varven och travade av honom.
Vi har sån tur att paddocken inte är stenhård, den är helt perfekt 😍

Plockade av utrustningen snabbt så han fick gå in och äta lite lucern och primero då han var lite hungrig 🐺🐺

Smorde in benet och ut i hagen med ❤🐎

Hem för lunch och en varm dusch.

Dagens buggkurs är avklarad, tyvärr fick jag ge mig efter 1timme då axeln började göra ont. Hur svårt ska det vara att vara rädd om våra armar och axlar? Det är INTE kast med liten tjej.

Nu gör jag natt och önskar er en god natts sömn 😘😴

Gillar