Hinner inte med

Dagarna går så fort så jag missar att skriva vad vi gör ibland, men då blir det dubbla inlägg istället ;) I går fick grabbarna upp sitt vindskydd i hagen, Jörgen, Micke & Stefan fixade det medans Jennifer samlade ork inför dressyrträningen för Marc André Wéry. Vi ville visa honom hur Rewir ser ut nu, då han inte sett honom sedan han stod i Östersund. Det hände en läskig sak precis efter att vi åkte ifrån stallet, det började smälla & skaka ifrån transporten så jag trodde att Rewir fastnat på bommen eller gått omkull. Kastade upp dörren & där stod han helsvettig & skakade, men han lugnande ner sig så vi åkte vidare. Han hade skrapat bort skinn på haserna & fått 2 jack på kotorna, han har iaf kickat så baklämmen fått en spricka :( När vi kom till Timrå så upptäcker Jennifer att sadelgjorden är..............kvar i stallet :((
Vad göra? Vi hade sån tur att vi fick låna en gjord av Denvers ägare, så otroligt tacksam för hjälpen <3 Marc visste att Jennifer inte var helt frisk, så det var inte hårdkörning.
Hon fick jobba på volt o på spåret i trav & galopp för att lösa upp bogarna som var låsta, + lite annat, det var ett kanonpass både för mig som tittade på & för Jennifer o Rewir.

Passade på att duscha av Rewir när vi ändå var på plats & sedan fick han beta medans han torkade.
Marc tyckte att Rewir blvit så otroligt fin i kroppen, stilla i munnen & inte alls så nervig som han varit i Östersund, han sa flera gånger att han var mycket finare än han trott att han skulle vara.

Lastningen hem gick på 2 min o inga problem på hemvägen. Prince & Zeus fick busa tillsammans i paddocken då vi var helt slut. Söndag 21 I dag så åkte vi & tittade på hästhoppning på Näset, kul att se så många man känner tävla :) Hem o vila innan vi åkte ut till stallet där Jörgen & MIcke hjälpte oss att få ut en ny bal till grabbarna då vi inte fixar det själv då den är tung. Sedan så tvättade jag Prince fina sele & smorde in den + alla tränsen, Jennifer tvättade av min sadel som ska smörjas in i morgon så då blir det tömkörning för båda hästarna, men först några möten som jag hoppas ska gå i lås :D Jennifer börjar sakta bli bättre men hon har en hemsk hosta som river i halsen & snor i näsan :( Nu är det sovdax så jag orkar upp i morgon

Gillar