Helt slut

I hela kroppen efter de senaste dagarnas fix o trix inför Jennifers student *phiuuu* Det var full fart från morgonen då fina L hjälpte Jennifer med hår & smink innan hon åkte ner på skolan. Själv så hade jag & L fullt upp med de sista inköpen ( inkl en judovurpasomblevomtaladpåIcaiBirsta - Bara ett hål på brallan där knäet slog i backen + ett saftigt blåmärke på knäskålen) + hämta tårtor ute i Timrå.

När vi passerar inne i stan så ser vi att medvind är på G in i hamn tidigare än sagt........skynda hem fort som tusan, in med tårtan, kasta oss in i bilen med allt som skulle med ner, vänta på att Jennifers klass skulle gå ut.......Totalt kaos vid båten, så oorganiserat var det att vi inte ens såg när hennes klass klev ut då den föregående klassen stod kvar vid kajkanten med sina släktingar :( :( Jag & L blev kvar på stan o fotade / filmade när dom åkte 5 varv i stan, de andra åkte hem & förberedde det sista

Blev en bra kväll med fina släktingar som kom o firade Jennifers student. Vi åt ungsbakad fläskytterfilé med potatisgratäng, avslutade med underbart smarrig tårta som Fina Monika hade bakat åt JenniferDå alla åkt hem & vi städat undan så åkte vi ut till grabbarna i hagen. Vi tog dom på en promenad på träningsbanan & L fick rida på Prince i bara grimma o grimskaft = Glad tjej :D Pussade grabbarna godnatt, satt på dom flughuvorna & åkte iväg på lite vattenbus innan vi lämnade av L hemma. Kraschade i sängen totalt ovaggad Zzzzz I dag vaknade vissa väldigt sent då dom behövde sova ut. Sen så har vi haft fullt upp med en massa saker som måste göras i dag så vi åkte bara ut & satt på grabbarna regntäcken vid 18-tiden då vi inte hann rida i dag :( Hoppas på bättre väder i morgon, allt utom regn är välkommet :) Nu är det bara vila & ta det lugnt & tills i morgon em då vi ska ut till grabbarna efter att Jennifer varit till sjukgymnasten. Mitt blodtryck är helt nerkört i botten, så jag kan inte göra allt för mycket utan att det svartnar för ögonen, men det löser sig så småningom. Adina som flyttade till Umeå, men som måste omplaceras p.g.a allergi har fått en ny familj - Samma familj som köte Tiffani i fjol, så härligt att dom ville köpa Adina då jag vet att Tiffani har det så bra hos dom :) Slutet gott allting gott. Allt fler puzzelbitar faller på plats för oss nu :)

Gillar

Kommentarer