Hektisk dag

Upp kl 7 i morse, var inte alls sugen att kliva upp då, men jag måste för att hinna med mig. Fixa hundar & min frukost, sedan iväg till stallet. Mocka & fixa iordning allt. Tog in Prince & tvättade av honom ordentligt. Stackarn stod & frös i duschen så jag fick snabba på så han inte skulle spänna sig i onödan. På med täcke & in i boxen för lite gott innan hovis skulle komma. Tror han blev frusen då han inte har så mycket päls än & det var gråmulet med blåst.

Skoningen gick bra, han var lite otålig i dag, men överkomligt. Nu är han utan sulor bak så strålen ska få jobba lite. Ut i hagen med honom med täcke på sig nu & hemåt. Hade inte så mycket tid över då vi skulle vara på sjukhuset 12.30 med Jennifer som skulle sövas inför en koll.
Allt gick bra, så nu väntar vi bara på svaret.

Nu har vi varit & tagit in Prince & ställt in de nya tränsen som jag väntat flera, flera veckor på. Bild kommer i morgon om jag kommer ihåg det *visslar*
Kom ihåg att smörja in manen & pannluggen med MTG oljan - Man, tail & groom, den är bra för en massa saker, eksem + att den gör så stråna växer på lite snabbare. Här finns den!

Gillar