Hej du ovälkommna feber

Fy vilka mardrömmar jag haft i natt, det värsta är att fortfarande jag kommer ihåg dom kristallklart, det kan iofs bero på att jag fått feber & hosta i natt :(

Iaf så drog jag till stallet & fixade, tog in Prince & var helt slut, tänkte nästan bara borsta av & släppa ut honom. Men då vi ska in & hoppa på Tisdag så måste vi ut & konditionsträna oavsett hur matte mår. För ska vi komma framåt gäller det att ligga i :)
Tanken med dagens pass var galoppintervaller, men då han är relativt nybroddad & supertaggad så vill jag ta det lite lugnt.

Skrittade & travade ner till stora vägen, jobbade skänkelvikningar, öppna & sluta. Vid stora vägen körde jag på i trav i varierat tempo, byter sittben ofta & stod i fältsits så länge jag orkade. Prince skötte sig kanon & likaså dom bilar vi mötte & blev omkörda av som höll fint avstånd & saktade ner. Det kan iofs bero på att jag har reflexväst på mig & extra pimpat reflextäcke på Prince. Jag tackar alltid då bilister sköter sig, det får man alltid tillbaka & så slipper man förhoppningsvis vrålomkörningar nära en.

När jag vek in på vägen upp mot stallet ( 2km) fattade jag vänster galopp & höll den i 1km, travade lite & sedan fattade jag höger galopp, travade av & skrittade sista biten. Är sjukt nöjd med dagens pass & att jag satt kvar då han hoppade i sidled för en mörk fläck i snön. Kortade upp stiglädren 1 hål i dag så jag får till balansen allt eftersom då jag har en plan att kunna galoppera med så korta läder mina knän tål.

Sitter med världens träningsvärk i låren, undra om jag kan gå i morgon :P

Väntar på ett paket till katten, men med min tur så har det ju naturligvis försvunnit & är nu efterlyst på Postnord.

Nöjd kille efter passet, tyvärr så dog mobilen så det blev ingen bättre bild

Utsläppt & får äntligen äta efter passet :)

<3 Min vackra Prince <3

Gillar

Kommentarer