Hej & hå vad det går

Idag red hela stallgänget till ARK´s paddock för markarbetet & hoppning. Vi hade byggt fram innan vi fixade hästarna så det var bara att börja rida fram då vi kom dit.
Vi började med 4 bommar & 9 m mellan, vi la volt åt varannat håll. När det funkade i trav tog vi dom i galopp. Prince var lite segstartad, men det kan jag förstå efter dressyrpasset i går, men han kom igång & var supertrevlig att rida. Jag började hoppa fram rätt lågt, kanske 40 cm & avslutade på 70 cm då jag tränar på att sitta upp mot hindren & inte störa honom. Det gick så himlans bra & jag är så nöjd med mitt <3 idag.

Prince har även agerat barnponny, då Liv fick rida honom själv, sedan fick Linnea ta en sväng på honom & tog några språng. Så duktiga tjejer vi har i stallet

BTW så gav jag Prince Nostrivet innan vi red iväg & har jag lite tur så är det bara pollenallergi som fått Prince att kasta med huvudet. Jag plockade av nosnätet i paddocken & han reagerade inte då det svärmade flugor runt hans huvud. Fortsätter utvärdera nospulvret.


  • Prince

Gillar