Hatar detta ostadiga väder

Ömsom regn, sol, rådimma. Nu vill jag ha vårvärme, inte detta vingelväder som vi har nu. Skitsvårt att avgöra vilket täcke hästarna ska ha på sig, Iaf så vaknade jag i hyfsad tid i morse, hade tänkt åka ut & göra stallet på fm, men Jennifer låg kvar så länge i sängen så det blev en em/ kväll istället. Som tur var så lyste solen så vi slapp strilandet som varit på fm :)
I några dagar har Rewir varit lite loj, kantig, inte alls så pigg + att han tappat en massa muskler på korset. Vet inte vad som hänt :( Vi red mot Västbo på grusvägar, tittade på en söt kalv, men kalven tyckte vi var läskig & hoppade in i båset & då spratt Prince & Rewir till ( 190 graders vändning ) tur man håller sig kvar, fick bara sträckning i höger skinka igen... Fortsatte över betongbron över E:4an som var liite läskig, ner till Ljungan o bada hovarna, såg en masas träd som Herr Bäver knaprat ner. Hittade 2 superbackar att klättra i, både i skritt & galopp :D Det enda som är trist är att sadeln glider bakåt, men på Tisdag ska det kollas upp :)
På vägen hem började det dimma på & bli råkallt. Fick hjälp av Jörgen att putta ut en bal i hagen, sedan var det hemgång för i dag. Grabbarna fick en tidig kväll, så det ska bli spännande att se hur boxarna ser ut i morgon. Nu är det slappning efter intag av smarrig Lappskojs :)

Gillar