Härlig dag

Uppe med tuppen i morse & släppte ut hästarna 6.30, man ska passa på att ha dom ute så länge det bara går nu då det är ljust. Mockade & gjorde klart allt o sen hem för lite vila. Brummade iväg till Kungsnäs till 10 där jag mötte upp Fia för lite hästhoppning o hade det skönt i solen, sedan kom Sophie oxå. Så härligt att kunna sitta ute & njuta av hoppning i fina vänners sällskap <3 <3 Jag fick åka iväg lite tidigare då jag hade bokad behandling på Prince till 15.00.

Tog in Prince & konstaterade att han behövde en dusch innan dom kom då han var lerig o sandig. Han hann torka till & mysa i boxen ett tag. Det visade sig att han har fått en muskelskada på vänster sida på halsen & lite öm p åhöger sida på korset, så nu ska jag massera honom ett tag framöver. Han har fått Biolight & Bemer behandling, jag fick oxå testa det på min onda överarm & nu är den envisa värken jag haft i 5 månader borta. Ska definitivt boka in helkroppsbehandling med det :D Blev några timmar i stallet då jag passade på att städa sadel & foderkammare o fixade lite ordning i mina saker.
Sen kom regnet........tog in Prince innan jag åkte hem. Då det tydligen ska vara skitväder i morgon så ska jag passa på att sova länge

Gillar