Halt som tusan

Åkte ut till stallet på em för att kolla läget på hö i hagen. Höll på att slå ihjäl oss då det INTE sandas alls :(
Blev till att dra ut en ny bal & nu tog vi av toppen så dom får äta utan nätet då det bara fryser & dom biter sönder det, dom moläter inte så det går bra :)

Tvättade ren thermobaren så nu har dom fräscht vatten igen, mockade bort all skit i hagen, så nu är det rent å snyggt igen. Tog o fixade klart allt i stallet så att vi bara behöver tvätta sår på hästarna till kvällen. Kunde krasst konstatera att det bara var att boka av hoppträningen till helgen då Prince haltar då han travar :(( Hade en liiten förhoppning att han skulle hinna bli bra, men icke. Så jäkla trist, men vi får ladda inför Marsträningen istället.

Hem å vila o äta middag. Blåste ut tll stallet igen till 9, Tro på tusan om inte Rewir har trampat ett sår på samma ställe som Prince har sitt, men det var avsevärt mycket mindre än hans. Tyvärr så har Prince sår gått upp lite då dom hade race i hagen.
Då båda grabbarna stod & torkade till så passade jag på att fylla upp foderbyttorna så nu så det finns klart för 3 veckor :) Hann t.o.m att fylla upp örtbyttorna & städa hyllorna, så nu är det fint som tusan i vårat hörn. Nu ska det bara kollas igenom lådorna då vi ska ta hem lite saker som inte behöver vara där.

Gillar

Kommentarer