Halloj

Vilket underbart väder vi haft idag, strålande sol & +19 😎😎

Sovit som en stock i natt med & vaknade vid 11snåret 🙂

Åkte ut till stallet, mockade & det var inte stökigt i boxen.
Nu har Prince ätit från golvet i 6 dagar & nu verkar det fungera bra, tidigare då jag provat så har han dragit runt hö i hela boxen & det har varit så stökigt & svårmockat.
Även om han aldrig haft spänningar i nacken pga att han ätit kvällshö i nät så är det skönt att han kan äta från golvet.

Mockade hagen & tog in honom. Började med att stretcha mulen mot bogspetsen då han ska stå lös, sedan stretcha huvudet bakåt med lågt huvud, sedan borstade jag av honom.

Fortsatte stretchen med frambenen, där jag böjer benet & trycker det inunder honom & bakåt, sedan stretchar det rakt framåt.

Sist är det korset som får en duvning då jag trycker på sidan av korset & håller tryck så han böjer på ryggraden med upphöjd rygg, 30 sek på varje sida.

Sedan tog vi en promenad längs vägen så han får gå på lite hårt underlag. Blev lite pauser med gräsätande med, lite gott måste han få 🙂

Jag är så impad över att han är så otroligt blank i pälsen.

I morgon ska han longeras, det är lite nervöst då jag tror att han fortfarande är halt. Jag ska börja jobba honom vid hand på måndag oavsett, då får han lite mer koll på bakbenen 🙂

Annars så rullar det på här med en psykogranne som tror att vår hund skitit på hans gård, men det är katter som skiter på allas gårdar.

Han stod helt seriöst & kastade in kattskit på vår gård!!! 😡😡😡
När jag påtalade det så började han kasta ut skiten på gatan istället, så jävla ofräscht, man kan faktiskt lägga skiten i en påse & kasta bort, inte ut på gatan. Är man dum i huvudet så är man.

Gillar

Liknande inlägg