Håller tummarna nu på att bacillerna är på väg bort :D

I morse var det 1:a dagen för Jennifer att ha praktik i stallet, vi säppte ut alla hästarna, sedan mockade jag & Jennifer, fixade iordning mat mm innan vi tog tag i grabbarna.
I dag var det meningen att vi skulle rida intervaller, men då jag var så slut så tänkte vi busa med grabbarna i paddocken. Vi red upp barbacka, jag med bara grimma & grimskaft. Tyvärr så var det så dåligt fäste trots brodd så vi beslöt att rida ner på lägdan i djupsnön.

Jag fick klättra upp på en snödriva i paddocken som var lite fast för att komma upp på Prince, har inte riktigt studs att hoppa upp från backen :) Vi hade köpt ursnygga pannband till hästarna på Equeen, meeeen dom var inte snygga på dom :(
Det till Rewir var 2-3 cm för kort för att det skulle vara snyggt o det fanns inte i x-tra full & Prince passade inte i det, så nu fick dom nya stalltäcken istället som dom iofs hade större behov av & som var på REA :D Gillar hon som jobbar där, så trevlig o rolig att prata med :)

Prel schema v 5 Måndag: trav och galoppintervaller 4x4 Tisdag: skrittas å joggas på plan mark, Inga backar ca 40 minuter Onsdag: markarbete/ hoppning (lektion för båda) Torsdag: skrittas/joggas ca 40 min Fredag:vila från ryttare och utrustning Lördag: klättra 3x3 skritt å galopp. Jogga av 5 minuter Söndag: skogen relativt kravlöst Filmade Jennifer i en snögalopp
Prince Busar

Gillar