Grinchen = Jag

Jag vill ha jul & snö, men å andra sidan skulle jag likaväl kunna strunta i den. Jag vill gärna ha adventsstakar i fönstret men allt annat pynteri kan jag hoppa över. Men barnen & Jörgen fixade upp granen i går, bara jag slipper hålla på. I år har jag inte nån lust att hålla på alls, inte ens bakat har jag gjort, men det kan bli så när det har varit mycket ett tag.
Jag är av den åsikten att det är bättre att köpa det man behöver & vill ha under året istället för att allt ska uppfyllas ( i det närmsta ) i slutet på året + att alla i familjen fyller år i Januari/ Februari
Då jag & Jennifer har hästarna som vårt största intresse så önskar vi oss inte så mycket till jul då dom ändå kostar lite att ha i både skötsel, uppstallning & utrustning. Men det ger en så mycket tillbaka så det är värt varenda krona.
I dag var både jag & Jennifer risiga så vi åkte ut till grabbarna, fyllde bara vatten o städade runt balen. Jennifer hängde upp balplasten på en gren då Prince började leka med den på backen, då blev Prince ännu busigare o började leka som en vilde med plasten. Så nu ska vi göra en stor leksak till hagen som han kan busa med :)
Vi hade tänkt åka ut mot Söråker, men Jennifer var sopslut efter att vi var klar i stallet så vi åkte hem & tog det lugnt. Min handled blir lite bättre för varje dag, så det var nog en sensträckning jag åkte på. Jag vill gärna ha ett tjockt lager snö så vi kan galoppera & träna styrka, men drömmer mig tillbaka till sommarens härliga bad med min älskade Jennifer & våra bushästar

Gillar