Go kväll

Vilken vidrig natt jag haft 😱😩🙀👻
Vaknade sjöblöt och helt förstörd, kände mig helt överkörd och mossig. Mycket konstigt, både Prince och Milton var med, vi flyttade till Norge + hemska saker som hände. Jag hoppas det ska lugna ner sig efter andebordet i morgon em.

Åkte till stallet och på radion kom den låt som jag hörde då jag körde tillbaka med Prince till stallet efter han blev utdömd, så tårarna har forsat även i dag 😭

Började mocka inne och tog in Milton så han skulle hinna äta lite innan lektionen.

I dag gick jag med honom innan jag satt upp och då stod han stilla utan att backa i frustration👍🙂🙂

Dagens pass

Skänkelvikning in till meddellinjen och ut igen, trav på andra långsidan med tempoväxlingar, mycket att hålla reda på men fick till det till slut. Jobbade på i skritt och trav.
Sedan gjorde jag skänkelvikning x flera på långsidan, in 3-5 steg, ut osv, det gällde att ha ordning på kroppen 🙂

Skänkelvikningar snett igenom och
efter det, voltarbete där jag fattade galopp ur volten.

Är så nöjd efter dagens pass där jag fick  fokusera på annat. Nu känner t.o.m jag att det händer saker med Milton och jag orkade rida hela passet utan att krokna.
Nu är jag så laddad inför hoppningen på lördag 😊😊

I morgon ska vi åka till MRF och L ska sitta upp och provköra Milton. Det är perfekt om hon vill tävla upp honom då jag inte vill tävla i dressyr.

Hem och försöka tina kroppen då jag var iskall. Passade på att fylla upp mineralbyttorna, tömma en möbel, placera ut byrån jag fick av min moster, den blev så perfekt 😍

Så vackert vid Casinot, saknar bara lite snö ⛄☃️
Blev lite övningskörning med sonen då jag tänkte köpa lite linfrökaka, men då båda butikerna stängde 18.00 så blev det inget 😞
Så det får bli i morgon istället. Jag vill gärna ge lite ljummen gröt för magen då det blir kallare ute och för att slippa kolik och annat sattyg.

Höres i morgon 😎😎

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg