Fuxen imponerad i dag 🤩🤩

Tjena!

Hur har ni det en lördagkväll? Kanske party på G eller bara hemma och myser?

Här vaknade jag vid 8 draget fast jag drog mig till 9 🙂

Åkte till stallet till 10. Mockade hagen, boxen och fixade maten. Tog in Milton  då jag skulle rida ut med sällskap vid 12.
Tycker det är skönt att slippa stressa och kunna pyssla om honom ordentligt.

Idag har han verkligen varit stencool trots att det gått ut och in hästar så har han stått lungt och fint, bara tittat, inte en tillstymmelse till stress överhuvudtaget ❤🐎❤

Han blev lite otålig då han fick stå stilla innan vi red iväg, han backade lite men jag satt blixtstilla och längde bara tygeln, så den protesten fixade vi galant.

Vi red bort till travbanan, en underbar skogsslinga där man kan träna på det mesta, mitt i så ligger det ett sandtag att   träna i oxå. Jobbade honom sidvärts för att hålla honom aktiverad då det fanns mycket att titta på.
Hipp happ så flög Milton rätt upp, det kom en "smygande" travare. Vi hörde den inte, men hästarna.

Milton gick upp lite i varv, men lugnade sig snabbt då jag bara satt och pratade med honom. Vi stod där en stund så han fick se vad det var som lät och såg när dom körde vidare. Guld⭐ till mig som var helt lugn och till Milton som lyssnade så bra ⭐
Vi hade fint damsällskap som trygghet på skritturen så det känns lovande det här 🙂

Jag red i paddocken då vi kom tillbaka, travade på volt och red serpentiner så han slappnade av och sökte sig fram till bettet. Jobbade honom lite i galopp på volt och på spåret, han blir trevligare att rida för varje pass.

Så skönt att kunna parkera honom i duschsspiltan, tvätta av muggen med schampo och plocka in utrustningen under tiden det verkade.
Han var lika lugn nu då hästarna kom och gick.

Torkade benet ordentligt och smorde in såren. Nöjd kille som fick gå ut och äta sitt lunchhö

Gillar