Fullt ös hela dagen

Idag har vi haft fullt upp med en massa ärenden + ett besök i Härnösand då vi åkte upp till Anna som har Akira. Vi ville se vart hon bodde & skriva fodervärdskontraktet. Akira är en helt annan hund nu, hon skällde inte ens då vi knackade på, tydde sig till Anna på ett härligt sätt. Det var en lugn & harmonisk Akira vi träffade, så det här var en bra matchning mellan hund & fodervärd där vi är trygga med vart hon kom <3

Åkte sedan till Birsta för inköp av lite saker så vi kan bygga lite hinder, sedan till stallet & fixade i hagen så nu har Prince nät på sin höhäck så han inte kan kasta ut det på backen & strunta i att äta upp det. Han fick komma in för lite pyssel, gott i krubban & på med eksemtäcket då det har kommit en sjujäkla massa småflugor efter regnandet. Blev ofrivillig vila för honom då både jag & Jennifer var helt slut i kroppen.

Vi åkte ut till Ljungan på kvällssidan så busen fick simma lite & MInna blötte bara tassarna. Vi hade sällskap av U så vi surrade bort en bra stund.

Nu är det bara 7 dagar kvar innan vi styr mot Ramsele, håller på att plocka ihop lite som ska säljas, lite tillskott, schabrak mm. Nu väntar JB så det är bäst att knoppa. Imorgon är det studs på G, det var ett tag sedan så det ska bli kul :)

Gillar