Fullspäckad lördag med sjöslag

Halloj!

Jag fick boka av loppisen i går då min rygg var mindre samarbetsvilig och ond. Jag och Jennifer åkte och tittade på lite hoppning på srk i spöregnet. Vi blev inte så länge, sedan hem och vila ett tag.

Vi tog en sväng ut till Birsta, blev inköp på Body shop och en ny topp på Zizzi. Sedan tog vi ett djupt andetag och gick in på Eko...så sjukt mycket folk överallt och sjukt varmt.........Upp på Stadium och köpte skor med extra stuns och dämpning som ska vara bra för ryggen, lever på hoppet :) :)

Tog en liten snabblunch på Big boy, sen em och vila, Jennifer klippte E.

Middag intog vi senare på Gambrinushallen................Alla höjer den restaurangen till skyarna, men det var inte alls någon smakupplevelse, snarare en besvikelse. Vårt kött var så hårt stekt på ena sidan, i princip ostekt på undersidan, ingen smak på köttet :( Jennifer fick inte rätt på sin beställning, de skyllde på att det var stressigt i köket!!!

Vi tog en sväng in på casionot så Jennifer och E fick se hur det såg ut. Jag spelade lite bj, gick därifrån med + 50:- :)

Hem och kolla tv till sena natten och vi kletade på en ansiktsmask som inte var så skön att dra av med alla småhår i ansiktet, men ren och fin blev vi. Så det blev natt vid 2 tiden

Gillar

Kommentarer