Fullspäckad dag

Full fart & släppte ut hästarna i morse, mockade, fixa mat & var klar 20 min innan Hovis kom. Prince skötte sig så otroligt bra i dag, han fick 5 av 5 guldstjärnor :D Han har aldrig stått så stilla någonsin, han ryckte bara till 1 enda gång. Det är något med stallet som får hästarna så otroligt lugna o trygga.

Jennifer kom ner med Rewir lite senare än tänkt då hon hade haft lastproblem med en kaxig kille som vevade med bakbenen, men hon fick på han till slut & kom fram. Tacksam för en smidig hovis som passade på att ta lunch under tiden, så Adine & Jennifer kom samtidigt till stallet från var sitt håll kl:12.
Då Rewir är lättstressad så trodde vi att det skulle vara tjorvigt att sko han, men då Adine är så lugn så lotsade hon honom lugnt genom skoningen trots att det var full rulle i stallet. Den skoning tog oxå under 2 timmar. Lastade grabbarna & for till PH Vet för id-kontroll, så nu är det klart, bara att skicka in passen till SWB. Jennifer släppte av mig & Prince vid stallet, stackars Rewir skrek som en tok då han blev lämnad, så det var bara för Jennifer att åka hemåt på en gång. Släppte ut prince i hagen medans jag fixade iordning boxen & morgonhö, sedan fick han gå in igen för natten. Nu är energin helt slut så snart ska kudden få sällskap

Gillar