Full rulle i kväll

Åkte till Altira och buggkurs till 17.00.
I dag började vi med slow bugg, så sjukt svårt att hänga på stegen, men det blev bättre  efter ett tag, sedan var det lite nya steg som faktiskt fastnade, koll på armbågar och snurrar. Sedan steppade vi upp och fick skuggdansa dvs dansa utan handkontakt men använda händerna precis som vi hade kontakt.

Så kul att jag orkar hela passen, det är så bra konditionsträning 😍

Åkte ut till stallet igen och tog in en piggelin Milton som hoppade rätt upp och ner strax före stallet, vet inte vad han såg, men farligt var det 😂😂

Pysslade om honom, smorde in hovarna och skorporna på benen innan han fick gå in och äta. Han får örter som ska stärka upp honom inifrån, det är gurkmeja, ringblomma, brännäsla, nypon och örtsalt med lucern. Han var lite fundersam över vad han fick i går, men han hade ätit upp det mesta i morse, bara lite pulver kvar. Han får oxå lite Primero total så örterna går ner.

Hade tänkt åka förbi på Trolldansarna där Expanders spelade, men mitt knä tyckte vi skulle åka hem och vila å så blev det.

Körde igång tvättnaskinen och parkerade fram för tvń med en kopp te och några hårdmackor med ost. Minna fick sista skvätten te som vanligt

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg