Full fart o där rök min utsövda kropp

Måndag Fixade stallet & hann precis bli klar innan Massage Lisa kom. I dag var Prince bättre där jag masserat honom, men nu fanns det lite uppe vid nacken på vänster sida & triangeln före bogbladet,på högersidan var det lite bakom bogladet så nu har jag fått nya massage övningar + en som hjälper spänningarna i magen på båda sidor. For hem & tänkte slumra till, men då Jennifer fått upp en s.k kompis som inte ville åka därifrån så tog jag en roadtrip uppåt. Började med att åka till Snöberg & hälsa på hästarna o valparna. Väntade medans Jennifer tömkörde Eros & longerade Rewir på ängen i djupsnön. Hem för middag hos Jennifer o Micke. Jag hade sån djävulsk värk i handlederna efter körningen så vi kom fram till att Jennifer kunde köra hem mig. Tog med kompisen oxå som blev upphämtad vid Ånge & sedan började det (o)roliga.
Dom låg bakom oss & vi fick köra om dom ett antal gånger då dom körde så ojämt, allt ifrån 120 ner till 70. Så tillslut så sa jag till Jennifer att släppa förbi dom då dom gasade upp i röven på oss, tittar bakåt & ser 2 lysen på insidan & i nästa sekund kör dom jävla idioterna om innanför!!!!
Snacka om att vara helt dum i huvudet, sekunderna senare är det en annan bil som lägger sig för omkörning & då viker dessa puckon ut mot den bilen & gasar. Hur som helst så slutade det med att Polisen stoppade dom i höjd med Matfors då någon, troligast den andra bilägaren ringt ut Polisen. Var hyggligt skakad då vi kom hem, så det blev inte någon sömn förrens 01.30. Tisdag Vaknade 6.20 i panik då klockan inte ringt då det varit strömavbrott, men hästarna var ute till 7.20 :) Fixade allt med hjälp av Jennifer så nu är det nyspånat, alla 7 näten in är packade + att jag har hö packat i säckar så det är lätt att fylla på i hagen för mig. Nu laddar jag innan jag ska åka & ta in Prince o skjutsa ut Stefan på träningen i Birsta. Så skönt att få gosa lite med min älskade pälsboll innan jag ska hem & sova :D

Gillar