Fredag och stalljour

Go kväll ☺

I dag har timmarna bara försvunnit. Åkte till stallet till till 12 för att åtgärda det Prince fixat i boxen i natt.

Det höll i 3 nätter, sedan var det trasigt. Jag begriper inte hur han lyckas få tag i filten & dra sönder den, men å andra sidan är han troligast släkt med Houdini med tanke på allt han lyckas pilla lös, sönder eller helt enkelt plocka ner från väggarna. Nu har han bara filt på den inre delen, återstår om den sitter kvar i morgon 🙈

Förberedde inför intaget & la in hö i alla boxar & packade höpåsarna så det är klart tills i morgon ☺

Plockade in Prince & sedan red jag & E iväg. Allt började bra & han skötte sig utmärkt, t.o.m när det brakade till när det rasade snö från ett tak då hoppade han bara till.

Vi travade på & galopperade långsamt så han fick jobba på & fokusera. Allt gick bra tills vi vände hemåt.......fy f#n vad han var hemsk, hans energi gick upp, upp, upp & han bockade med välvd rygg alá en katt 🐈 & struntade fullkomligt i allt vad förhållningar var.

Det kom en bil med släp som gasade på så fort den passerat oss så sakerna på släpet slamrade & då trodde jag att jag skulle åka av för han måste ha hoppat jämfota & lättade om vartannat.
Satt kvar men jag satt löst.

Fick skitont i knät igen då han i galopp tvärstannade & kastade sig åt sidan för
En snöklump!! Sedan var mycket läskigt överlag, alla snöklumpar, brevlådor & sparkar.

Hann i princip bara hem & äta innan jag, Stefan & Minna 1åkte & tog in hästarna eller jag tog in & han släppte upp dom & stängde thermobaren 😍

Då han körde så tog vi vägen över Viforsen & mot Njurunda där vi svängde in & skulle kolla om U var i stallet & det var hon ☺ Så i morgon kör vi på med en lektion där hon oxå kan se om han har någon spänning någonstans.

Jag har bokat in Ingela på måndag för att släppa på lite i kroppen då min känsla är att det sitter fast i korset.

Gillar