Fredag igen....,

Började fm med att byta kläder som inte passade, sedan blev det besök på Equeen där det var 20% på allt :D Jag shoppade bara ett svart Whitaker träns till min fina Prince då han ogillar smala nackstycken som trycker på nerverna i nacken.
Jennifer hittade äntligen ridbyxor som satt bra både i midjan & på benen :) Det blev ett par Whitaker stars :)Blev billigare än att köpa ett par på Hööks då det var 20% på dom.
 Jag gillar de trevliga tjejerna som jobbar där, man får alltid hjälp när man behöver och en trevlig pratstund under tiden <3
Sedan var det hem o ge valparna mat, sen ner med Jennifer till sjukgymnasten.  Satt och läste en bok medans hon fick behandling.
Ut till stallet o blev piss sur. Prince hade trampat av sig framskon :( Tji ridtur i dag, blev avborstning o på med flugspray. Micke o Stefan kom ut med valparna så dom fick åka bil + vara på nytt ställe. Inte ett pip från dom under bilturen o en massa bus på gräset i stallet :) 
Prince fick nosa på 2 valpar o dom nosade på han, totalt orädda alla 3:)Rewir däremot såg mindre glad ut åt alla vita tussar. 
Vi satt ut natthöet till grabbarna innan vi åkte hem.Vi tänkte ta ut hästarna i morgon så I får sovmorgon :D Vi ska ändå ut tidigt då Emma kommer o ska pyssla häst å rida. 
Har busat med valpar o klippt 100 små klor. Nu sover dom så sött för natten :)
Har väntat på en som skulle titta på transporten i kväll men hon sket fullkomligt att höra av sig, väldigt snällt en fredagkväll * morrr*

Gillar