Fredag igen

& en massa + grader, man blir ju alldeles snurrig på vädret. Iaf så tog jag mig en sovmorgon i dag med, så skönt att kunna sova bort baciller & tröttheten i kroppen. Ska få Prince sadel kollad v.6, kan vara dax att värma om den nu då han fått lite nya muskler så bossan börjar klämma lite vid bogarna. Åkte ut till stallet på em, mockade & fixade iordning allt medans Jennifer selade Prince.
Vi började med att tömköra i paddocken innan vi satte på rockarden. Vi har gått med den bakom honom + haft den som den ska vara fast utan sele, bara för att vänja honom flera gånger.

Vi gick runt stallet o allt gick bra tills han flippade ur & bara rusade. Kan säga att det var bara att hålla i honom allt som gick tills vi fick stopp på han, ledde honom upp till stallet där vi tog av vagnen & kallt konstatera att vi skiter i att köra honom. Jag vill inte sitta bakom om han blir rädd igen & sticker iväg. Vi kommer att fortsätta tömköra han & prova att tolka, men körningen skiter vi i nu. Ut i hagen med han o blåste sedan iväg till Färsta med Jennifer sadel som en tjej skulle prova, så nu håller vi tummarna att den ska passa hennes häst :) Tog en trip till Timrå för att kolla in när Emma skulle hoppträna Nalle för Maggan B. Emma var så duktig, hon kommer att gå långt med sin Nalle <3 & en Maggan som peppade dom som tusan :) Ut till stallet igen för en kvällstur. Tog Släda runt, blev en massa trav i olika tempon o vi travade hela sista långbacken upp & jädrar vad det brände i vekryggen o hästarna jobbade på bra.

Nån dag ska vi jobba dom i Bullåsbacken, den är superbrant, kan vara 45 graders lutning eller mer, där skrittjobbar man så dom får kämpa på lite o en annan oxå då det gäller att hålla i sig så man inte ramlar av :P Nu väntar sängen & nya utmaningar i morgon, tjiddevippen

Gillar